HoHo Manager – ideasta toteutukseen

HoHo Manager – ideasta toteutukseen

Kun vuokratuin yksityisiä loma-asuntoja, törmäsin melko käytännön hallinnollisiin ongelmiin.

Vieraskalenterin, vierasdatan, ylimääräisten linjojen varaaminen ja etenkin laskutuksen tekeminen tehdään tavallisesti käsin tai taulukkolaskenta- ja tekstinkäsittelyohjelmina.
Tämä on toteuttamiskelpoisempi mutta usein työläs ja joskus virheetön prosessi. Osittainen automaatio – esimerkiksi integroimalla VBA-makroja – auttaa vain ehdollisesti. Lisäksi vain muutamat vuokranantajat voivat itse kirjoittaa omia luotettavia makrojaan.

Tietenkin markkinoilla on välineitä, jotka tukevat vuokranantajia – nämä ovat “pienille” vuokranantajille, jotka vuokraavat vain muutaman huoneen (usein vain yhden) mutta usein liian kalliita ja usein liian voimakkaita.

HoHoManager-sovellus, jonka olen kehittänyt, on kustannustehokas sovellus, jolla autetaan loma-asuntojen, hyttien ja huoneiden omistajia ja isäntätöitä hallintotyötä. HoHoManager-sovelluksen avulla vieraita ja kalentereita voidaan hallita ja laskuja voidaan luoda ja lähettää. Myös reitin muutosten käsittelyä (peruutuksia, matkapäivien muutoksia) ja lisäpalveluja (esim. Pysäköinti, siivouspalvelu, pesulapalvelu jne.) Tuetaan.
Kokeile HoHoManager – ensimmäiset 7 päivää ovat ilmaisia ​​- vain muutamia toimintoja on rajoitettu.

Jos sinulla on parannusehdotuksia, huomaat virheitä tai vastaavia, lähetä palautetta osoitteeseen support@HoHoManager.com.

Pidä hauskaa ja terveisiä
OliverHome